Agenda

Bekijk de agenda van onze cursussen

22 december 2020

Pony Power voor Kids

16 januari 2021

Pony Power voor Kids

Wat is Pony Power voor Kids?

Het concept Pony Power voor Kids is een uniek cursusprogramma speciaal bedacht voor kinderen van zes tot twaalf jaar om te werken aan sociaal-emotionele vaardigheden. De naam Pony Power zegt het al een beetje, namelijk kracht.

Hoe fijn is het als jouw kind krachtig in het leven staat, voor zichzelf kan opkomen en kan vertellen wat er in hem of haar omgaat. Elk kind kan wel eens steuntje in de rug gebruiken.

Tijdens de cursus leren kinderen op natuurlijke en speelse wijze van elkaar en de paarden. De directe feedback van de paarden en coaches maakt dat de cursus effectief en waardevol is.

De cursus bestaat uit vijf praktische lessen waarin belangrijke thema’s aan bod komen. En dit allemaal in de buitenlucht met paarden.

Pony Power voor Kids

Hoe ziet de cursus eruit?

De cursus bestaat uit vijf lessen en een terugkomdag. Er wordt elke les een ander belangrijk thema behandeld. Waaronder kennismaken, communiceren, grenzen stellen, samenwerken en fysieke en mentale balans.

Tijdens de eerste les ontvangen de kinderen een werkboek. Elke les zal er een opdracht in het werkboek worden gemaakt. Daarnaast is het van belang om thuis samen met ouders verder te werken aan het werkboek.

Vorange Paardencoaching