Paardencoaching voor kinderen

Gedragsverandering bij kinderen door middel van paardencoaching.

Gecertificeerd

De paardencoaching is onder begeleiding van een gecertificeerd paardencoach

Kindvriendelijk

Een kind vindt het makkelijker om met een dier te praten dan met een persoon

Praktisch en in beweging

Tijdens paardencoaching is een kind actief bezig. In beweging vind je antwoorden

''Mijn kind stelt zich niet snel open naar anderen...''

Paarden zijn trouwe viervoeters en sociale wezens. Kinderen worden rustig in het bijzijn van een paard. Ook stellen zij zich eerder open tijdens het werken met een paard. Dit gebeurt eerder dan wanneer een kind bijvoorbeeld binnen aan een tafel zit met een coach. Het paard zorgt voor emotionele veiligheid, doordat hij de kinderen niet veroordeelt. 

Veel voorkomende uitdagingen die wij helpen oplossen

Kindercoaching met paarden
5/5

”Mijn dochter van 4,5 heeft door de paardencoaching echt stappen gemaakt wat betreft haar onzekerheid en voorzichtigheid. Ook haar angst voor dieren is na enkele coachsessies zichtbaar verbeterd. De twinkeling in haar ogen wanneer ze naar Bliksem en Luna mag is echt goud!”

Mijn naam is Maud van Velzen

Mijn naam is Maud van Velzen.

Na mijn middelbare schoolopleiding heb ik de opleiding mbo niveau 4 afgerond tot pedagogisch medewerker. Ik besloot om verder te gaan studeren aan de Hogeschool Inholland. Momenteel ben ik bijna afgestuurd als Pedagoog (opleiding ‘Pedagogiek’). Tijdens het volgen van mijn minor ben ik mij gaan verdiepen in het coachen met paarden. De verdieping vond ik zo interessant dat ik een cursus ben gaan volgen om Pony Power voor Kids aan te kunnen bieden. Begin augustus 2020 heb ik deze cursus behaald.

In 2020 ben ik gestart met de opleiding Horse Assisted Coach. Begin 2021 heb ik deze opleiding met succes afgerond en ben ik gecertificeerd paardencoach.

Maud Vorange Paardencoaching

''Ik geef uw kind een vertrouwde plek waar hij/zij zich kan uiten. Dit doe ik in een inspirerende/unieke omgeving samen met de paarden.''

Gratis

Kennismaken? Ik neem vrijblijvend contact met u op.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vul het formulier in en wij zullen u zo spoedig mogelijk terugbellen.

* Het invullen van het formulier is vrijblijvend en er zitten geen kosten verbonden aan de bel afspraak