Over ons

Ontdek wie wij zijn en wat we doen

Maud van Velzen

Mijn naam is Maud van Velzen. Ik woon in Egmond-Binnen. Een prachtige plek om te wonen, maar ook zeker om paardencoaching aan te bieden!

Na mijn middelbare schoolopleiding heb ik de opleiding mbo niveau 4 afgerond tot pedagogisch medewerker. Ik besloot om verder te gaan studeren aan de Hogeschool Inholland voor Pedagogiek. Tijdens het volgen van mijn minor in het derde jaar ben ik mij gaan verdiepen in het coachen met paarden. De verdieping vond ik zo interessant dat ik een cursus ben gaan volgen om Pony Power voor Kids aan te kunnen bieden. Begin augustus 2020 heb ik deze cursus behaald.

Ondertussen was ik al snel zo enthousiast geworden dat ik ging kijken voor een extra stap. Zo gezegd, zo gedaan. In 2020 ben ik gestart met de opleiding Horse Assisted Coach. Begin 2021 heb ik deze opleiding met succes afgerond en ben ik gecertificeerd paardencoach. Door middel van deze opleiding bied ik ook individuele sessies en gezinssessies paardencoaching. 

Na vier jaar studeren aan de Hogeschool Inholland heb ik halverwege 2022 mijn diploma Pedagogiek behaald. Ik mag mezelf nu Pedagoog en Paardencoach noemen. Deze twee geweldige combinaties zorgen ervoor dat ik kinderen, jeugdigen (en hun ouders) kan helpen samen met mijn paarden.

Maud Vorange Paardencoaching

Maud van Velzen
Eigenaar en Coach Vorange Paardencoaching

“Ik vind het altijd mooi hoe de paarden zijn hoe ze zijn”

Alissa, 9 jaar

Anne Vorange Paardencoaching

Anne Runia
Coach Vorange Paardencoaching

Anne Runia

Ik ben Anne Runia en ben Pony Power voor Kids trainer bij Vorange paardencoaching.

Naast het coachen bij Vorange paardencoaching werk ik in de jeugdzorg met het jonge kind en hun systeem. Halverwege 2022 heb ik mijn diploma Pedagogiek behaald.

Samen met Maud geef ik de lessen Pony Power voor Kids. Wat ik zo mooi vind aan het geven van deze lessen is dat de paarden de kinderen spiegelen. Zo worden de kinderen bewust gemaakt van hun gevoel en wat zij uitstralen. Dit helpt hen verder te ontwikkelen in de thema’s die worden aangeboden tijdens de lessen.

Het werken met kinderen, gezinnen en paarden zorgt ervoor dat ik de dingen kan combineren die ik graag doe.

Tot ziens bij Vorange paardencoaching!

Ook uw kind opgeven voor Pony Power voor Kids?

Meld uw kind dan nu aan via de onderstaande knop