Over de paarden

Maak kennis met de paarden

Voque is een voskleurige merrie en is geboren in 2009. Zij is een hele gevoelige merrie die graag voor je wilt werken. Voque voelt de persoon met wie zij samenwerkt, haarfijn aan. Ze laat hem/haar dan ook graag inzichten zien en doet hier haar uiterste best voor. Een geweldig coachpaard met een direct en zorgzaam karakter. 

Voque

Voque

Orange

Orange

Orange is een voskleurige merrie en is geboren in 2019. De jongste van de kudde, maar dit is niet altijd te zien. Met haar enorm lange benen en haar fijne karakter lijkt ze soms ouder dan ze is. Een stoere dame die snel leert en graag wilt werken. Orange is een echt knuffelpaard die van aandacht houdt. Vanwege haar leeftijd wordt zij nog niet ingezet voor coaching.
Bliksem is een shetlander pony en is geboren in 2004. Een echte knuffelbeer. Bliksem is een rustige en evenwichtige ruin. Hij vindt mensen en kinderen om hem heen erg gezellig. Hij krijgt het voor elkaar om alle harten van de kinderen te veroveren. Elke zaterdagochtend staat Bliksem vol smart te wachten tot de kinderen van de cursus Pony Power voor Kids weer met hem komen werken en knuffelen.
Bliksem

Bliksem

Luna

Luna

Luna is een Welsh pony en is geboren in 2009. Een sensitieve merrie die graag duidelijk maakt wat er speelt. Luna staat haar mannetje. Op een veilige manier is Luna confronterend en tegelijkertijd steunend. Een hele fijne coachpony die houdt van aandacht en uit is op verbinding met de ander.

Ook starten met paardencoaching?