Paardencoaching voor jongeren

Steeds meer jongeren ervaren angsten, stress en depressieve klachten. Deze blog komt je vast niet koud op je dak vallen. Tegenwoordig wordt er steeds meer geschreven en bekend over de problemen bij jongeren. Het is positief dat hier steeds meer aandacht voor komt, maar belangrijker nog wat is er aan te doen?

Veel jongeren hebben moeite met studiedruk, ervaren gezondheidsklachten of ervaren angstige gedachten, depressieve klachten en zijn bang om te falen.

Het belangrijkste punt wil ik zeker niet overslaan, namelijk social media en het ideaalbeeld. Waarin niet alleen jongeren, maar ook oudere mensen een onrealistisch beeld zien en zich daar graag aan profileren.

Vind een plek om tot rust te komen

Zelf ben ik ook nog vrij jong en zie ik regelmatig jongeren om mij heen die kampen met deze problemen. Ik heb een uitlaatklep gevonden waar ik tot rust kan komen en waar tegenwoordig ook mijn werk zich bevindt. Dat is tussen de paarden. Dit gun ik zoveel andere ook.

In een coachsessie kunnen we kijken naar een balans. Een stukje zelfwaardering, zelfaanvaarding, maar ook ontdekken waar jouw eigen behoeften liggen.

Wil jij jouw veerkracht ook een boost geven? Boek dan een individuele coachsessie en ervaar wat de paarden en coach voor jou kunnen betekenen.

Starten met
invidivduele paardencoaching?

Bekijk dan alle informatie
Wil je dit artikel delen?
Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on linkedin
Deel op LinkedIn
Share on pinterest
Deel op Pinterest
Share on whatsapp
Deel via WhatsApp
Share on email
Deel via e-mail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GRATIS: Een uniek werkboek met opdrachten voor kinderen tussen de zes en twaalf jaar.
Vorange Power Werkboek

* Wanneer u zich inschrijft ontvangt u tips over persoonlijke ontwikkeling voor uw kind. U kunt elk moment uitschrijven.